MOONLIGHT TO GO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 138 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moonlight to go. Meer weten? Ontdek meer

26 apr 2024 om 17:17 Shame about the quality of food. Used to be better.
17 apr 2024 om 23:01 Dit voedsel is niet vers. Smaakloos, smaakt slechter dan kant-en-klaar voedsel uit de supermarkt.
15 apr 2024 om 7:43 Niet lekker en veel te laat bezorgd
22 jan 2024 om 18:15 So sad. Tempura shrimps were disgusting, old oil and deep frozen cheap product. The only good thing from the order was chilli sauce, which was also bought from the shop, and delivered in paper cup.Order for almost 50€, I had to go eat something else.
23 dec 2023 om 20:52 Eerste bestelling hier. Eten was heerlijk, bezorging goed en op tijd, bestel hier zeker vaker!
13 okt 2023 om 15:55 Liked the quality. It was good
3 aug 2023 om 7:28 Food was great. Delivery guy never gave me my 10€ change. My total was 39.€ and i chose to pay with cash... i marked on the app i will pay with 50€. When tge guy finally arrived he said he doesn't have any change. He promised to send me the money. Sh
19 jul 2023 om 7:48 Top, super lekker en was snel aangekomen
26 jun 2023 om 0:13 Koop een kookwekker. Noodles waren snotgaar, kip was megadroog en totaal niet pittig voor 'spicy chicken". Liefde voor koken vind je hier niet. Zout en smaakstoffen waren op in de keuken? 3 bakjes slecht eten voor bijna €30, te triest.
9 jun 2023 om 18:33 Eten duurde lang en toen het er eindelijk was, viel het zo tegen! Eten was lauw, rijst overkookt, smaakte niet naar curry…. Ja weet niet eens wat ik moet zeggen… heel jammer allemaal vooral omdat er nogal een prijs aan hangt. Hier bestel ik niet meer
5 jun 2023 om 19:02 Rond 15:15 besteld. Vervolgens eten pas om 1750 gekregen, echter had ik de bezorgtijd on 1700 uur gezet. Eten was lauw en daarnaast niet lekker. Gyoza was zacht en de eend had sompig vet en iets (wat leek op) een gebakken ei wat al lang lag.